lördag 22 oktober 2011

Steve (hand)jobs

gamle steves biografi är på väg ut, vi väntar med spänning på boken från detta geni. Jag menar, kom igen, att behandla sin cancer med naturmedicin känns som en fullt genomtänkt plan.
"Hej familjen! behandla cancern? nää det känns väll onödigt, jag dricker lite grönt te så ska ni se att det blir bra, inte som att ni kommer sakna mig om jag dör" smart steve. Det finns en anledning till att när räddningspersonal anländer till någon med hjärtstillestånd så applicerar man inte reiki healing och rökelse i 30 minuter och väntar och ser om det blir bättre. Man drar fram sin jävla defib unit innan det är försent.
 Några teasers är släppta från boken dock, som denna godbit: 
"I will spend my last dying breath if I need to, and I will spend every penny of Apple's $40 billion in the bank, to right this wrong. I'm going to destroy Android, because it's a stolen product. I'm willing to go thermonuclear war on this."

Problem steve? 

Gick inte så bra det där med att förstöra android, som nu är lagomt större än iOS. Men det roliga är juh att steve själv inte är en främling till att "låna" idéer, iphonen är juh lagomt like LG's prada bland andra. 


Men vi har juh ett fint uttalande av steve själv:

Till att börja med (som tillochmed youtubekommentarerna påpekar) så feltolkar steve Picasso ganska bra, och i samma andning erkänner han till att dom stjäl ideér hänsynslöst. Förresten så ringde Einstein och sa att du ska sluta sno hans samma kläder varje dag koncept. 


jag tycker den här videon, om än aningen dömande i tonen levererar budskapet bra:

vilka cepen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar